Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Houdt Club Brugge de Champions League-droom levend?

Morgen, op woensdag 2 augustus 2017, speelt Club Brugge zijn terugwedstrijd tegen Istanbul Başakşehir in de derde voorronde van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd in het Jan Breydelstadion eindigde op 3-3. Kan blauw-zwart zich plaatsen voor de Play-Offs van de Champions League?

Kersvers trainer Ivan Leko moet alles uit de kast halen tegen het sterke Başakşehir, want bij winst stoot Club Brugge door naar de Play-Offs van het prestigieuze toernooi. Sevilla, Napoli, Liverpool zijn daar hun mogelijke tegenstanders, maar ook Dinamo Kiev en AFC Ajax maken nog kans indien zij zich in de derde voorronde kunnen kwalificeren. Als de Bruggelingen worden uitgeschakeld, krijgen ze een herkansing in de Play-Offs van de Europa League.

Ivan Leko, trainer Club Brugge: “We willen dominant spelen, initiatief nemen en aanvallend voetbal brengen, en dat was tijdens de match van vorige week ook merkbaar. Jammer genoeg gaven we het toen na de rust uit handen. Het wordt moeilijk, maar in voetbal kan alles. Morgen wordt het een totaal andere wedstrijd.”

Peter Morren en Gilles De Bilde zorgen in Istanbul voor het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Marc Degryse in de studio voor een uitgebreide analyse van de wedstrijd.

Terugwedstrijd derde voorronde op woensdag 2 augustus 2017 om 19.30 live bij Q2.


› Gepubliceerd dinsdag 1 augustus 2017 om 10:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook