Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Het Witte Paard maakt zich klaar voor een zomer vol D.I.S.C.O.!

De zomer staat weer voor de deur. In Het Witte Paard is het daarom traditiegetrouw weer tijd voor een spiksplinternieuwe revueshow. Gevarieerde en tijdloze livemuziek, een flinke dosis humor, Het Witte Paard Showballet en vooral internationale acrobatische acts. Meer dan ooit zet het Witte Paard in op verwondering en adembenemende acrobatie. Van 11 juli tot en met 3 september 2018 is de legendarische revuetempel opnieuw ‘the place to be’.

Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 een
nummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O. Het nummer Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen
ongetwijfeld bekend in de oren. Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd
wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain’s got Talent. Samen met Duo
Farello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.

Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt.
Ambiance gegarandeerd!

Voor het eerst blijft Het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show
Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan u in het Witte Paard ook terecht voor een aantal unieke dinnershows. Voor meer informatie surft u naar de recent vernieuwde website www.wittepaard.be.


› Gepubliceerd vrijdag 22 juni 2018 om 13:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook