Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Het huis met Pascale Naessens

Morgenavond sluit Pascale Naessens het tweede seizoen van Het huis af. Eric Goens ontvangt de ex-omroepster en schrijfster 24 uur lang en komt heel wat te weten. Zo verklapt Pascale dat ze altijd minstens 100 exemplaren van haar eigen boeken koopt - "een goede raad van Piet Huysentruyt."

Ook in Het huis kan Pascale haar hobby's niet missen: ze doet er aan yoga en bakt zelfs een pot voor Eric. Emotioneel vertelt ze hoe ze zelf de urne van haar vader maakte toen hij stierf: "Dat was het meest magische. De tranen staan letterlijk in de keramiek zelf." In de jeugdkamer heeft Pascale het over haar relatie met Paul Jambers. "Ik heb Paul nooit verteld dat ik zo veel negatieve reacties kreeg op onze relatie, omdat ik niet wilde dat dat een rol zou spelen."

Pascales twee jeugdvriendinnen Katrijn en Ingrid komen langs voor het avondeten, een een bijzondere gast komt het ontbijt maken...

De laatste aflevering van Het huis: dinsdag 24 januari om 20.40 uur op Eén.


› Gepubliceerd maandag 23 januari 2017 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook