Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Het grootste springkastelenfestival voor volwassenen in België komt terug

Op zaterdag 30 juni is het zover: dan strijkt SummerBounce, het grootste springkastelenfestival voor volwassenen in België, voor de tweede keer neer in het Nachtegalenpark in Antwerpen. Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie vorig jaar, belooft het festival dit jaar nog groter en spectaculairder te worden. Er zullen massa’s springkastelen staan in allerhande vormen en kleuren, maar het hoogtepunt wordt voor velen vast en zeker het gigantische springkussen van maar liefst 1000m² groot! Wie helemaal wil worden terug gekatapulteerd naar zijn of haar onbezonnen kindertijd kan zich uitleven in het gigantische ballenbad.

Wil je even op adem komen na al dat springplezier? Geen probleem! Ook de chillzone wordt fors uitgebreid. Dat betekent meer hangmatten en ligzetels om alvast het ultieme zomergevoel te beleven. In de ‘ultimate makeover corner’ wordt je dan weer van ‘gewone’ festivalganger omgetoverd tot een ultieme ‘SummerBounce-ganger’. Een hippe tattoo op je arm, bloemenkrans of glitters in je haar? …vertrouw maar op de stylisten!

Uiteraard heeft SummerBounce ook gedacht aan wie honger of dorst krijgt. Dankzij de foodtrucks, de gin bar en heus labyrint met ‘hidden bar’ kan je opnieuw energie opdoen om verder te springen en te dansen. Voor dat laatste zet de organisatie heel wat dj’s in. Wie dat precies zullen zijn, houdt de organisatie nog even geheim, maar vast staat dat de iconische roze kerk opnieuw zal worden omgetoverd tot stage met de meest ‘foute’ muziek die je je kan voorstellen. Kortom SummerBounce belooft weer het leukste festival voor volwassenen van het land te worden.

Info en tickets

2e editie van SummerBounce
Zaterdag 30 juni 2018 in het Nachtegalenpark Antwerpen
Van 14u tot 24u

Early bird tickets kosten 24,99 euro en kan je kopen via www.summerbounce.be


› Gepubliceerd zaterdag 24 maart 2018 om 16:48 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

vrijdag 22 november 2019 om 17:17 uur

› Will Tura gaat op Ronde van Vlaanderen

vrijdag 22 november 2019 om 17:10 uur

› Datum tweede Night of the Proms Summer edition bekend


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook