Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Het beste van The Kooks op 15 mei 2017 in AB Brussel

Om de tiende verjaardag van de band te vieren, kondigen The Kooks vandaag hun bijzondere ‘Best Of’-tournee aan voor 2017! Het Britse viertal trapt de feestelijkheden op 21 april af in Manchester, reist vervolgens doorheen Engeland, om daarna het Kanaal over te steken en op 15 mei in de Ancienne Belgique neer te strijken.

Sinds hun doorbraak in 2006 – met de tijdloze debuutplaat ‘Inside In/Inside Out’ (goed voor 5x platina) – zette de groep uit Brighton zich met overtuiging op de kaart van de internationale rockscene. Hun discografie is vandaag vier albums sterk, ze schreven een resem onweerstaanbare hits bij elkaar, traden op doorheen de hele wereld en werden gelauwerd met verscheidene awards en laaiend positieve reacties van pers en publiek. Reden genoeg om hun tiende verjaardag in de bloemen te zetten met een ‘Greatest Hits’-tournee! De fans kunnen daarbij uiteraard genieten van hun allergrootste klassiekers, maar ook B-kantjes en enkele gloednieuwe (dit jaar opgenomen) nummers maken deel uit van de show.

Hun Brusselse passage is nu al één van de niet te missen concerten van 2017. Afspraak daarvoor op 15 mei in de AB! De ticketverkoop start op vrijdag 9 december om 10u.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

TICKETPRIJS: 32 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd donderdag 8 december 2016 om 19:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook