Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Heel Geestig van Loge10 Theaterproducties vanaf 30 mei 2018 in Fakkeltheater

Charles (Wim Stevens) wil een nieuw boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij weet echter niets van deze wereld en nodigt daarom de wonderlijke, helderziende mevrouw Arcati (Leah Thys) uit om bij hem thuis een séance te houden. De dokter en zijn vrouw zullen ook meedoen en natuurlijk is ook z’n tweede vrouw Ruth (Ann De Winne) er bij.

Wanneer de tafel heeft gedanst en Madame Arcati kronkelend in trance is geweest, lijkt alles weer gezellig en normaal. Alleen Charles krijgt het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als énige zijn eerste vrouw Elvira (Myriam Bronzwaar) in de kamer.

Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarringen.

‘Blithe Spirit’ (Heel Geestig) is een klassieker onder de Engelse komedies van meester-schrijver Noël Coward en werd wereldberoemd gemaakt door Angela Lansburry. Nu kruipt Leah Thys in de huid van Madame Arcati en dat belooft bovenaards ‘geestig’ te worden.

Info en tickets

Info en tickets: www.loge10.be

Dit weekend spelen trouwens de laatste 3 voorstellingen van Stilte, We Draaien!


› Gepubliceerd vrijdag 11 mei 2018 om 10:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook