Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Groot succes voor vierde editie 'Er was eens...' in Oostende

Tijdens de vierde editie van het sprookjespark ‘Er was eens…’ kon Oostende, de stad aan zee, meer dan 30.000 bezoekers onthalen in het Leopoldpark. Het mooie weer, de magische acts en blije kindergezichten zorgden voor een topeditie.

Het Leopoldpark in Oostende werd de voorbije dagen omgetoverd in een magische sprookjeswereld tijdens het evenement ‘Er was eens…’. Overal liepen prinsen, prinsessen, ridders en jonkvrouwen omgeven door een prachtig ingekleed park. Er kwamen meer dan 30.000 bezoekers langs en ook de zon was telkens van de partij. Dit was intussen de vierde editie en het mag duidelijk zijn dat dit veel mensen blij maakt.

Het evenement blijft aanslaan omdat er ieder jaar vernieuwende elementen zijn. Zo waren er deze editie weer heel wat nieuwe theaterstukken, acts en workshops. Om de betoverende beleving compleet te maken werden in enkele Oostendse hotels een sprookjesontbijt aangeboden. De kinderen werden al van ‘s morgens vroeg begroet door Klaas Vaak en het Zandmannetje, wat op heel wat enthousiasme kon rekenen.

Het eerste weekend van de herfstvakantie was ook een schot in de roos voor de hotelsector en restaurants. In Fort Napoleon werd ook de expo van de Spiekpietjes geopend, die intussen ook al 3.500 bezoekers kon verwelkomen. Deze expo loopt nog tot het einde van de kerstvakantie (tot en met 8 januari 2017). Dit alles zorgde vaak voor een ideale combinatie bij gezinnen die een dagje Oostende met kinderen gepland hadden. ‘s Morgens naar de Spiekpietjes en ‘s middags naar Er was eens... en als de kids dan nog niet te moe waren, kon de dag afgesloten worden met een ritje op de Oktoberfoor.

“‘Er was eens…’ is een leuk evenement voor jonge kinderen. Het mooie Leopoldpark wordt omgetoverd tot een magische plaats voor kinderen en hun ouders. De aankleding spreekt tot de verbeelding. Samen met de betoverende activiteiten en workshops maken we zo een geslaagde combinatie. We zijn ondertussen aan de vierde editie met nu meer dan 30.000 bezoekers. Het is duidelijk dat ‘Er was eens…’ gesmaakt wordt”, aldus burgemeester Johan Vande Lanotte.


› Gepubliceerd vrijdag 4 november 2016 om 15:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook