Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Gouden plaat voor DJ F.R.A.N.K. met Discotex (Yah!)

DJ F.R.A.N.K. mocht maandagavond 28 februari een gouden plaat in ontvangst nemen voor zijn megahit ‘Discotex! (Yah!)’. Uit handen van Miss België Justine De Jonckheere kreeg Frank zijn verdiende gouden plaat voor deze wereldwijd getekende song. Zo’n 150 genodigden woonden de uitreiking bij in discotheek Carré in Willebroek en ook Sterrennieuws was er bij!

DJ F.R.A.N.K. is een deejay die al jaren bekend is in de Vlaamse muziekindustrie en ook ver daar buiten. De meesten personen zullen DJ F.R.A.N.K. kennen van zijn gigantische hit ‘Summerjam’ in 2003. Wereldwijd werden er meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht.

Als trotse DJ draaide hij ‘Discotex! (Yah!)’. De welbekende melodie van Anita Meyer's ‘Why Tell Me Why' die Frank eraan toevoegde, is enorm aanstekelijk en nooit eerder in een dance-versie verwerkt. Vele mensen werden bedankt waaronder John Van Noten van de platenfirma BIP Records, zijn management Starway Entertainment én niet te vergeten Carré. Nadien riep hij Jaco Van Rijswijk op het podium, zijn goede vriend én co-producer van ‘Discotex! (Yah!)’.

DJ Robert Abigail zette het feestje verder met house-beats verwerkt met een vleugje latin en electro.

Foto's van de uitreiking van de gouden plaat aan DJ F.R.A.N.K. kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zaterdag 5 maart 2011 om 11:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook