Sterrennieuws
Festival | Brussel

› Giorgio Moroder zet het Brussels Summer Festival in vuur en vlam

Zoals verwacht toverde de Italiaanse discolegende het Paleizenplein om tot een gigantische openluchtdiscotheek. De hits volgden elkaar in razendsnel tempo op en publiek van 7 tot 77 jaar genoot met volle teugen van de unieke sfeer. Met originele filmmuziek en onsterfelijke songs van zijn hand, liet de aanstekelijke sound van de hitmachine Moroder het publiek deze vrijdagavond geen seconde onberoerd en stond iedereen na een tijdje te dansen.

De ontdekking van deze derde dag waren ongetwijfeld de new wave riffs van de Whisperings Sons die een tot de nok gevulde Madeleine helemaal inpakten. Grote meneer Gringe nam het publiek op sleeptouw met zijn charisma en onnavolgbare lyrics. Een andere Franse groep die hoge ogen gooide was Inuït, deze onstuimige bende uit Nantes veroverde het publiek met zijn hybride rock. Het laatste orgelpunt van de dag was ongetwijfeld voor Hooverphoonic dat met zijn nieuwe zangeres, Luka Cruysberhgs, het publiek kippenvel bezorgde.

Het Brussels Summer Festival nodigt jong en oud deze zaterdag uit om te genieten van de emo pareltjes van Kyo en om mee te zingen met de aanstekelijke liedjes van Suarez. The Magician sluit een avond vol beats op de Kunstberg in schoonheid af. Vandaag staan overigens de vrouwen in de spotlights met de meeslepende folkmelodieën van de Berlijnse Mogli en de nieuwe Luikse r&b-sensatie Tanaë! Go Girls!


› Gepubliceerd zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook