Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Geniet van heerlijke komedie Azzek nog zou trouwen met liedjes van De Strangers

Tijdens deze kersvakantie herneemt producent Het Achterland de muzikale voorstelling Azzek Nog Zou Trouwen. Deze keer vertolken acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne de hoofdrollen. Donderdag mochten genodigden en pers al "exclusief" genieten van een preview. Ook de Antwerpse levende legendes De Strangers zagen alvast dat het goed was. Hun liedjes staat immers centraal in Azzek Nog Zou Trouwen.

Azzek nog zou trouwen brengt een heerlijke verhaal over liefde, over het leven en over Antwerpen, met veel liedjes en begeleid door een live-combo. Azzek Nog Zou Trouwen is te zien tot 7 januari 2018 in de Rode Zaal Van het Fakkeltheater. Ondertussen kondigde de producent ook als zijn zomercreatie voor 2018 aan: De Sinksenfoor. Het Achterland is er duidelijk graag op tijd bij.

AZZEK NOG ZOU TROUWEN, ne plezante show met liekes van De Strangers

Van in 2002 is het alweer geleden dat De Strangers beslisten – na een carrière van vijftig jaar! – om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons collectief geheugen: Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe, … Die onvergetelijke muziek van De Strangers én hun grote liefde voor ’t Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling, een verhaal over liefde, over het leven, over Antwerpen …en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers!

Luc Caals, Marc Fransen en Sam Verhoeven proberen de harten te veroveren van An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne, al is dat geen eenvoudige zaak. Niet iedereen is namelijk even populair.

Azzek nog zou trouwen is een zalige winterproductie die je moet gezien hebben. Hartverwarmende humor ondergedompeld in een muzikale saus. Meezingen gegarandeerd!

Info en tickets


Van: vzw Het Achterland
Auteur: Louis Welters en Luc Verbeeck
Componist: muziek van De Strangers
Regie: Sam Verhoeven
Cast: Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys, Ann De Winne
Muzikanten: Steven Mintjens, Dany De Coninck, Marc Stoffelen

Deze voorstelling speelt tot en met 7 januari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

TICKETS
Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be
of telefonisch op 070/246 036.
Tickets: € 27,00 (inclusief € 2 reserveringskost)
VIP: € 37 (inclusief € 2 reserveringskost)


› Gepubliceerd vrijdag 22 december 2017 om 15:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook