Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Ga kijken naar Musical Charlie Brown vanaf 20 september

Charlie Brown is gebaseerd op het stripverhaal ‘Peanuts’ van Charles M. Schulz en vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally en … o, ja … Snoopy - je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom - die is natuurlijk ook van de partij!

Charlie Brown vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond. Met veel hoogtes, maar – helaas – al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht.

Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus. Kortom, het leven zoals het is. Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes, Linus, Schroeder, Lucy, Sally... en o ja...Snoopy, je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom... die is natuurlijk ook van de partij!

Info en tickets: www.fakkeltheater.be

Auteur en componist: Clark Gesner
Regie: Jos Dom
Cast: Mark Tijsmans, Wout Verstappen, Reuben De Boel, Jeroen Logghe, Sarah Kefi en Phaedra Segers
Met liveband onder leiding van Pietro Ramman

Meer weten over deze fantastische musicalproductie ? Surf als de bliksem naar www.musicalcharliebrown.be


› Gepubliceerd zondag 15 september 2019 om 13:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook