Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Festival Aan Zee op 27 en 28 april 2019 in De Panne

Het is bijna zover: op zaterdag 27 en zondag 28 april is er de 15e editie van het gratis evenement Festival Aan Zee op het prachtige strand van De Panne! Met zo'n line-up wordt het nu al onvergetelijk, want de artiesten zijn supergoed bezig. Uitverkochte optredens in de Lotto Arena, een deelname aan Liefde Voor Muziek (VTM), een eigen programma op Studio Brussel... Bovendien beleven kinderen de tijd van hun leven in het gratis speeldorp 'Race Door De Tijd'.

Op zaterdag 27 april is het uitkijken naar o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, #LikeMe (Ketnet), Omdat Het Kan Soundsystem en Mooneye. Zondag 28 april is het de beurt aan Laura Tesoro, Paul Michiels (Soulsister), 2 Fabiola, Kapitein Winokio... De artiesten op de line-up van Festival aan Zee 2019 zijn ontzettend straf bezig:

• Laura Tesoro is dé ster in het VTM-programma 'Liefde voor muziek'. Bekijk hier haar cover van 'Sprakeloos' van Bart Kaëll.
• Wist je dat Festival aan Zee het enige, aangekondigde voorjaarsfestival in België is van De Jeugd Van Tegenwoordig? Lekker exclusief!
• #LikeMe, de populaire reeks van Ketnet, veroverde het hart van heel televisiekijkend Vlaanderen met een vrolijke cover van 'Zeg Eens Meisje' van Paul Severs. Damdamdam...
• De beloftevolle, Belgische band RHEA verkocht op 2 april de Ancienne Belgique uit. Bekijk de aftermovie van hun avonturen hier.
• OT haalde de kaap van 3 miljoen streams met haar single 'Let You Go'. En ze kreeg de eer om in de nieuwe MNM-studio te mogen optreden!
• Voor vettige platen moet je elke zaterdagavond afstemmen op Studio Brussel voor 'Boitlyfe', het programma van DJ Omdat Het Kan Soundsystem.
• Omdat hun concert in De Roma in december onmiddellijk uitverkocht was, kondigde Clement Peerens Explosition nog een datum aan. In De Panne zie je ze véél vroeger, en helemaal gratis!
• Miguel Wiels en Niels Destadsbader nodigden Paul Michiels uit om een uniek lied te schrijven voor Kom Op Tegen Kanker.
• 2 Fabiola liet iedereen uit hun dak gaan op 'I Love the 90's'. Patje Krimson liet vallen dat ze ermee ophouden in 2020. Zorg er dus voor dat je op hun concert bent tijdens FAZ19!

Een volledig overzicht van alle concerten in de Mainstage en in de Belfius Beach Boutique vind je op de website.


› Gepubliceerd vrijdag 19 april 2019 om 13:49 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook