Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Extra voorstellingen Rapunzel, de sprookjesmusical in krokus- en paasvakantie

'Rapunzel, de sprookjesmusical' kent een vliegende start! Na afloop van de previews deze week - in een telkens tot de nok gevulde Capitole Gent - stonden jong en oud collectief op de banken en nu mag ook al bijna het bordje "UITVERKOCHT" gehangen worden aan Stadsschouwburg Antwerpen, voor de eerder aangekondigde extra voorstelling van 'Rapunzel, de sprookjesmusical' op 4 januari.

Gezien het enthousiasme van het publiek en de overweldigende vraag naar tickets, worden er extra voorstellingen van deze sprankelende sprookjesmusical voorzien in Stadsschouwburg Antwerpen op 25 februari om 17u en tijdens de paasvakantie, op 14 en 15 april om 14u.

In 'Rapunzel, de sprookjesmusical' laat 'Voice'-revelatie en musicaldebutante Shauni Rau (Rapunzel) zich omringen door ervaren musicalrotten Thomas Van Goethem (kappersknecht Tobias), Liv Van Aelst (koningin), Marc Coessens (kapper Hilbrandt), Jasmin Jaspers (tovenares Fien) en Laurenz Hoorelbeke (tovenaar Titus). 'Rapunzel, de sprookjesmusical' speelt nog bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017, en tijdens de paasvakantie, op 14 en 15 april 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen.

Het verhaal

Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe vrijbuiter niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal!

Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Info en tickets

Stadsschouwburg Antwerpen

04/01/17 om 11u - Laatste tickets!!
25/02/17 om 11u, 14u en 17u
26/02/17 om 11u en 14u
14/04/17 en 15/04/17 om 14u

Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar

Duur: 75 minuten - zonder pauze

Tickets & info: www.musichall.be


› Gepubliceerd donderdag 29 december 2016 om 15:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook