Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Exclusieve perspreview van Hans en Grietje, de sprookjesmusical in Stadsschouwburg Antwerpen

Vanmiddag kreeg de pers een exclusieve preview van Hans en Grietje, de sprookjesmusical. In de Stadsschouwburg van Antwerpen was het drummen om het unieke sprookje te ontdekken en Wout Verstappen en Ianthe Tavernier te zien schitteren, respectievelijk in hun rollen als Hans en Grietje. Ook Ilse La Monaca speelt een fantastische boze heks!

Kijken


Na het succes van Roodkapje, de sprookjesmusical brengt Music Hall vanaf nu een nieuwe sprookjesmusical naar de theaters. Hans & Grietje, de sprookjesmusical is net als Roodkapje een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van kunnen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm werd in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast (met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Matthew Michel en Frank Beurskens), leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!

Het kruimelspoor van Hans & Grietje kan nog je aantreffen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende! Het werd een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Het was heerlijk om het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje terug op de planken te zien. In deze sprookjesmusical kwamen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekten we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje…

Hans en Grietje is een sprookjemusical om van te snoepen! Om je perfect voor te bereiden, kan je alvast de tekst en dansjes inoefenen van de officiële videoclip die je hierboven kan vinden.

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!

Info en tickets

Duur voorstelling: ±75 minuten zonder pauze
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Deze herfstvakantie op 2 november in Stadsschouwburg Antwerpen, daarna nog op tournee door Vlaanderen: in Hasselt op 11 november, in Gent op 22 en 23 december, in Oostende op 27 december en terug in Antwerpen op 4, 5 en 6 januari.

Info en tickets: www.musichall.be

Foto's van Hans en Grietje, de sprookjesmusical kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zondag 28 oktober 2018 om 16:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook