Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› EWT-Theater start 2018 met De Laatste Kans

Vanaf 5 januari tot en met 18 februari 2018 kan je in het EWT-Theater in Deurne terecht voor De Laatste Kans. In de hoofdrollen zien we Myriam Bronzwaar, Annik Pauwels, Dorothy Wuyts en Frank De Kaey. Jeroen Maes is auteur en regisseur, maar speelt ook zelf mee in de productie.

Synopsis

Het is duidelijk dat er teveel sleet zit op het huwelijk van Mia en Rudi Tytgat. Mia vindt het dan ook de hoogste tijd om aan hun relatie te werken. Toestemmen in een sessie met een relatietherapeut is wat haar betreft, Rudi zijn ‘Laatste kans’. Met tegenzin gaat hij op de vraag van zijn echtgenote in. Die sessie krijgt plots een heel andere dimensie als zijn oude school-kameraad Gino op bezoek komt en de plaats van de therapeut inneemt om informatie over Mia te bekomen. Als uiteindelijk de echte therapeute ook ten tonele verschijnt, gaan de poppen aan het dansen!

‘De Laatste kans’ is een rollercoaster aan situaties, hilarische confrontaties en komische verwikkelingen. Het werd gecreëerd in het West-Vlaams en was meteen een hit. We zijn zeker dat u deze Antwerpse versie zal kunnen smaken, net zoals dit ook het geval was met ‘Van Kwaad naar Erger’ en ‘De Quaghebeurs’.

Info en tickets

Auteur en regie: Jeroen MAES
Cast: Myriam BRONZWAAR, Annik PAUWELS, Dorothy WUYTS Frank DE KAEY en Jeroen MAES

5 jan t/m 18 feb 2018
donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u30 en zondag om 15u
extra voorstellingen op maandag 5 en 12 februari om 20u30

Tickets via:
03 324 52 42 www.ewt.be EWT-Theater Hertstraat 2 2100 Deurne-Antwerpen
vrijdag 5 jan t/m zondag 18 feb 2018
extra voorstellingen op maandag 5 en 12 februari


› Gepubliceerd donderdag 28 december 2017 om 11:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook