Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› EWT-theater in Deurne brengt Stepping Out vanaf 10 mei 2019

'Stepping Out' is een hilarische komedie van Richard Harris die zowel in theaters als over de hele wereld als op het witte doek een megasucces is geweest. Er kwam zelfs een Broadway-musical als vervolg. Het EWT brengt de originele komedie in een regie van Door Van Boeckel en choreografie van Frank De Peuter.

Het verhaal

Iedere donderdagavond geeft Merel tapdansles aan een klasje gedreven liefhebbers. Ze wordt aan de piano bijgestaan door de norse mevrouw Fierens, wie waarschijnlijk nog moet bevallen van haar eerste glimlach. Voor alle leerlingen is dit avondje tappen een rustpunt, een uitlaatklep of een feestje in hun drukke werkweek.

Als deze bende wordt gevraagd om op te treden tijdens een plaatselijke benefietvoorstelling, gaan ze ervoor maar of ze het ook zonder kleer- of schoenscheuren zullen halen, blijft de grote vraag!


Als knallend einde van seizoen 18-19 belooft dit een onvergetelijk avondje uit te worden en daar zorgt niet in het minst deze fantastische cast voor, met kleppers uit zowel de Vlaamse theater- als musicalwereld. Sandrine Van Handenhove, Jasmine Jaspers en Anne-Mieke Ruyten (onlangs nog te zien in de Nederlandse productie Charley, de musical) maken tevens hun debuut op de EWT-Scène.

Info en tickets

Van 10 mei tot en met 23 juni 2019
EWT-Theater, Hertstraat 2 in Deurne
Tickets: www.ewt.be

Met: Gerdy SWENNEN, Liliane DOREKENS, Linda DE RIDDER, Jasmine JASPERS, Sandrine VAN HANDENHOVEN, Annik PAUWELS, Anne-Mieke RUYTEN, Daisy THYS, Anne Mie GILS en Frank DE KAEY


› Gepubliceerd zaterdag 20 april 2019 om 09:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook