Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Donatella Versace meets Cher in Zo Man Zo Vrouw

In de tweede aflevering van Zo Man Zo Vrouw gaat Jani op bezoek bij Lydie (62) en Luc (52) uit Lokeren. Het verliefde koppel wil het nieuwe jaar goed gekleed inzetten op een travestietenshow en daarvoor hebben ze Jani’s hulp nodig. Glitter zonder al te veel glamour is kort samengevat de kledingstijl van de vrouw des huizes. De Cher van Vlaanderen heeft daarnaast een zwak voor alles wat een tijgerprint heeft en dat weerspiegelt zich ook in haar kleerkast. De zielsbrave Luc volgt het fashionadvies van zijn partner en trekt alles aan wat ze hem voorschotelt. Het liefst van al moeten hun kleren ook matchen met elkaar. Normaal gezien verzorgt Lydie de styling van het koppel tijdens nieuwjaar, maar dit keer mag Jani hen klaarstomen voor het feest.

Eén ding is zeker: Lydie draagt de broek thuis, al heeft ze ook heel wat korte rokjes en kleedjes. “Hier woont precies een hele oude drag queen, die haar gloriejaren heeft gehad en opgetreden heeft als Cher voor duizenden mensen”, lacht Jani. En daar is Lydie het ook mee eens: “Als ik naar travestietenshows ga, dan wil ik ook zo gekleed zijn. Ik wil niet onderdoen voor de travestieten”. De kleerkasten van Lydie puilen uit van de kleren, maar die ene kleerkast van Luc is heel wat soberder en vooral zeer eentonig. Een groot deel van zijn kleren komt immers uit dezelfde winkelstraat in Blankenberge. “Je kan Blankenberge een beetje vergelijken met Milan. Het is daarom niet beter, maar je vindt er ook echt uw ‘goesting’”. Maar enkel de kleren die Lydie koopt, mag hij aandoen en de instructies hangen duidelijk zichtbaar op zijn kleerkast ...

Aflevering 2 om 20.35 op nieuwjaarsdag op VIER


› Gepubliceerd zondag 30 december 2018 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook