Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Dit najaar nieuw op VIER

De zomer is nog volop aan de gang, maar toch is het al uitkijken naar de najaarsprogrammatie. VIER heeft weer heel wat verrassends in petto. Zo zijn An Miller, Ben Segers en Charlotte Vandermeersch maar enkele van de grote namen die dit najaar zullen schitteren op de zender, meer bepaald in de gloednieuwe fictieserie #hetisingewikkeld.

In de realityreeks De Kust is Veilig gaan we op zoek naar de grote en kleine verhalen van de hulpverleners aan onze Belgische kust. Redders, Scheepvaartpolitie of de militaire luchtmachtbasis in Koksijde. Ze zetten zich allemaal in om buurtbewoners en toeristen een zorgeloze vakantie te bezorgen.

En wegens succes krijgt sterkhouder Stukken van Mensen, het VIER programma waarin bekende en onbekende verkopers een object dat hen dierbaar is proberen te verkopen aan kunstdealers, er dit najaar een spin-off bij. Het nieuwe format Schatten van Mensen zal de kunst-en antiekhandelaars: Emely, Bie, Boris, Patrick en Paul in hun dagelijkse leven volgen.


› Gepubliceerd donderdag 27 juli 2017 om 16:56 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook