Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Dinsdag Gene Thomas, Daan Heerma Van Voss, Jeroen Perceval en Mauro Pawlowski in Wolstraat 7

Morgen, dinsdag 15 mei opent journalist Lieven Bax voor de 28ste keer zijn ‘Wolstraat 7’. Om 20.30 uur verwelkomt hij in de cafékelder van boekhandel De Groene Waterman te Antwerpen, drie gasten uit de culturele en mediawereld voor een boeiend gesprek. Lieven praat morgen met singer-songwriter Gene Thomas, die het gezelschap krijgt van de gereputeerde Nederlandse schrijver en columnist Daan Heerma Van Voss.

Daan komt toelichting geven over zijn nieuwe roman ‘ Noem het liefde’. Ook acteur Jeroen Perceval, één van de hoofdrolspelers in de nieuwe fictiereeks ‘De dag’, komt naar ‘Wolstraat 7’, net als muzikant-zanger Mauro Pawlowski (dEUS), die voor de muzikale omkadering zorgt. Gene Thomas: “Een tijdje geleden was ik te gast in ‘De Bende van Annemie’ op Radio 1 en dat interview trok de aandacht van Lieven Bax, die mij uitnodigde voor ‘Wolstraat 7’. Morgenavond geef ik tekst en uitleg bij mijn activiteiten als singer-songwriter, mijn nieuwe single ‘Soleil Soleil’ en de Vlaanderen Boven Band, een nieuw muzikaal project dat ik trek als frontman. Eind mei vertrekken we op zomertournee en de belangstelling is enorm, want deze zomer spelen we een vijftiental keer in Vlaanderen.”

‘Wolstraat 7’ van Lieven Bax vindt dinsdagavond 15 mei 2018 plaats in de cafékelder van De Groene Waterman in Antwerpen. De deuren openen om 20.00 uur en om 20.30 uur start de een exclusieve praatsessie met Gene Thomas, Daan Heerma Van Voss, Jeroen Perceval en Mauro Pawlowski. Tickets kosten €10 en kunnen besteld worden via de Facebookpagina (met korting, inclusief een gratis drankje) of de avond zelf aan de kassa.


› Gepubliceerd maandag 14 mei 2018 om 14:38 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook