Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Deep Bridge lanceert loyalty card The Bridge Bond

In 2018 viert Deep Bridge zijn eerste verjaardag. 2017 was een start die kon tellen: duizenden vonden de weg naar één van onze voorstellingen en de reacties waren hartverwarmend. We zijn ons publiek dan ook bijzonder dankbaar!

Geen beter moment dan 1 januari om alle ticketkopers dan ook met een cadeau te verrassen. Deep Bridge lanceert in 2018 ‘The Bridge Bond’.

‘The Bridge Bond’ is een kaart met waarde. Voor élke aankoop, zetten we 25% van het aankoopbedrag op de kaart. Is de waarde op de kaart groot genoeg dan kan daar een ticket, een merchandise item of een cadeaubon mee worden aangekocht. Deep Bridge wil met ‘The Bridge Bond’ de band met zijn publiek nog meer aanhalen.

Alle aankopen die tot nu toe zijn gedaan, vanaf het allereerste ticket dat werd aangekocht, gelden. In de week van 17 april 2018 – de eerste verjaardag van Deep Bridge – krijgt iedereen zijn of haar kaart persoonlijk thuisbezorgd. Vanaf dan zorgt het loyalty systeem ervoor dat de kaart automatisch wordt geladen bij een aankoop.

Deep Bridge wil bruggen slaan en z’n partners bedanken. Al wie in de zaal zit, is zo’n partner en wordt beloond. Als goede vriend. Dat is ‘The Bridge Bond’.


› Gepubliceerd dinsdag 2 januari 2018 om 12:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook