Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› De Stoempers lanceren single De Strijkplank

Vorig jaar besliste Johan Veugelers om De Stoempers in alle vriendschap te verlaten. Het vaderschap en een bloeiende solocarrière naast het drukke schema bij De Stoempers deden hem beseffen dat hij keuzes moest maken. Annelies Winten, Ive Rénaarts en Kurt Crabbé, de 3 overblijvende Stoempers beslisten naderhand om een korte rustpauze in te lassen. Vandaag kunnen we u melden dat die rustpauze helemaal voor bij is want De Stoempers staan er weer als vanouds… met z’n 3 maar even energiek, ambiancevol en enthousiast als vanouds.

Annelies, Ive en Kurt doken een paar maanden geleden in het grootste geheim weer de studio in en namen een dijk van een ambiancehit op. “De Strijkplank” is een song die perfect past bij de laatste mooie zomerdagen maar die stilletjes de deur openzet naar de aankomende Oktoberfest-gekte en het après-ski seizoen naderhand.

De single is nu verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingplatforms.


› Gepubliceerd zondag 1 september 2019 om 11:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook