Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De Proefkonijnen spelen Vegas aan de Dijle

De Proefkonijnen brengen ook dit voorjaar een fijne theaterproductie. Nog tot 25 februari kan je in Theather Het Klokhuis in Antwerpen gaan genieten van Vegas aan de Dijle.

Kijken


Marcel is een fiere bloemenkweker, maar helaas gaan de zaken niet meer zoals in z’n hoogdagen. Zijn nieuwe schoonzoon, de zoon van de varkensboeren een beetje verderop, heeft grootse plannen die Marcel er financieel weer bovenop kunnen helpen. Maar daarvoor moet wel zijn kwekerij wijken...

​De dochter des huizes vindt het allemaal prima, want voor haar is het de manier om het plattelandsleven te ontvluchten. Het laatste sprankeltje hoop voor Marcel ligt dus in de plannen van zijn eigen zoon Thomas, maar die kunnen beter het daglicht niet zien. Marcel verliest meer en meer grip op de situatie en ziet alles wat hij heeft tussen z’n vingers wegglippen.

Vegas aan de Dijle is een fijne theaterproductie waar traditie en vernieuwing in mindset met elkaar in de clinch gaan. Al is de vraag of het traditionele plattelandsleven toch al niet spannend genoeg is. Een sterke cast en een boeiend, warm verhaal dat is wat je mag verwachten in Theater Het Klokhuis in Antwerpen.

Info en tickets

Vegas aan de Dijle
Speeldata: 10, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 25 februari 2018
Locatie: Theater Het Klokhuis, Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Cast: Jos Dom, Charlotte Anne Bongaerts, Ken Verdoodt en Ron Cornet. Mathieu Engels werd vervangen.
​Tekst & regie: Randall Van Duytekom
Productie: Daphne Paelinck

Info en tickets: http://www.deproefkonijnen.be/vegas-aan-de-dijle.html


› Gepubliceerd zaterdag 10 februari 2018 om 18:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook