Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De Komedie Compagnie brengt 4 producties in theaterseizoen 2012-2013

De Komedie Compagnie brent maar liefst 4 producties in het theaterseizoen 2012-2013. Fans die geen enkele voorstelling van De Komedie Compagnie willen missen, kunnen nu al kaartjes reserveren.

Elk jaar opnieuw leggen ze bij De Komedie Compagnie de lat iets hoger en verwennen ze hun publiek keer op keer. Komedie van de bovenste plank is steeds het criterium, variatie troef is de leuze… In het begin werden twee producties per jaar gemaakt, vervolgens kwam daar een toernee bij en vorige zomer zelfs een langdurig verblijf in het Casino van Blankenberge.

Komend theaterseizoen zullen ze opnieuw bereikbaar zijn voor de theaterbezoeker die houdt van een stevige dosis humor. Deze zomer verbergen ze zich nog even voor het publiek en vanaf oktober vliegen ze er stevig in. Het aanbod mag er wezen: Drie komedies, nl. Ladies Night, Lastige Lusten en Taxi Taxi in Zaal Elckerlyc en een toernee van 23 voorstellingen van Wat Een Soep doorheen het Vlaamse land. We geven graag een chronologisch overzicht in detail. En ja! “Het leven is voor de rappe”, vroegboekers zijn zeker en kunnen nu al hun kaartjes reserveren. De Komedie Compagnie wenst verder iedereen nog een prachtige zomer toe!

Ladies Night – De naakte komedie

Eindelijk terug in het theater in regie van Jan Verbist met Carry Goossens, Peter Bulckaen, Kurt Defrancq, Wim Van De Velde, Ben Rottiers en Dirk Van Vooren. Een stuk van Anthony MC Carten en Stephen Sinclair, ooit succesvol verfilmd als “The Full Monty”. Om de werkloosheid de baas te kunnen besluiten een bende werkmakkers te gaan ‘strippen’ om geld in te zamelen. Hilariteit gegarandeerd…

Vanaf 9 november tot en met 9 december 2012 in Zaal Elckerlyc te Antwerpen. Tarieven: 24 Euro Cat.1, 21 Euro Cat.2, 19 Euro Cat.3, 36 Euro VIP Seats, exclusief reservatie- en verzendingskosten. Studentenprijsje van 6 Euro (1 uur voor aanvang).

Er is op 15 december ook een extra voorstelling voorzien in de Capitole te Gent.

De Komedie Compagnie voorziet ook een speciale Ladies Only-voorstelling op zaterdag 10 november, meer hierover in een volgend persbericht.

Wat Een Soep! – on tour door Vlaanderen

Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan, de voorbije lente: de pittige komedie WAT EEN SOEP! met de fel gesmaakte hereniging op het podium van Dirk Van Vooren en Luc Caals. De cast werd aangevuld met Karin Jacobs, Britt Van der Borght en Nadine Nijman. Het verhaal van twee vrienden die elkaar na lange tijd terug zien. De ene durft al eens een scheve schaats te rijden met een flamboyante Nederlandse danseres…de poppen gaan snel aan het dansen als de echtgenotes hierachter komen. Wie redt wie?

Neem een kijkje op de websites www.dekomediecompagnie.be voor het gedetailleerde speelschema van maar liefst 21 voorstellingen in Vlaanderen, van 12 januari tot en met 22 maart 2013.

Lastige Lusten – Een absurde Komedie

Deze absurde komedie is een creatie voor Vlaanderen maar kende reeds ongekende successen in New York , Stockholm, Kopenhagen, Japan, enz… Een lachsucces dat je moet gezien hebben. Met Dirk Lavrysen in de hoofdrol. Een succesvol getrouwde zakenman krijgt ernstige slaapkamerproblemen. Hij neemt het heft in eigen handen en overtuigt zijn vrouw om hem te helpen. De oplossing zorgt voor ongekende lachsalvo’s… Het koppelt start namelijk een ‘doe het zelf’ sekstherapie, beschreven in het succesvolle boek “Elk zijn fantasie”. Het resultaat is een mix van uit de hand gelopen fantasieën, doorbroken taboes en verborgen verlangens. Kort samengevat krijgt de toeschouwer te maken met een slaapkamer vol ongewenste bezoekers en ‘lastige lusten’. De volledige cast, met drie mannen en 2 vrouwen, zal later bekend gemaakt worden.

Vanaf 8 maart tot en met 31 maart 2013 in Zaal Elckerlyc te Antwerpen. Tarieven: 24 Euro Cat.1, 21 Euro Cat.2, 19 Euro Cat.3, 36 Euro VIP Seats, exclusief reservatie- en verzendingskosten. Studentenprijsje van 6 Euro (1 uur voor aanvang).

Taxi Taxi – Dé hitkomedie van Ray Cooney

Deze hitkomedie van Ray Cooney heeft 9 jaar op West End gestaan… Dirk Lavrysen zit deze keer op de regisseursstoel en stoomt cast Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Peter Bulckaen, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Kader Gurbuz en Erik Van Herreweghe klaar voor de aftrap op 5 april in Zaal Elckerlyc. Taxichauffeur John leidt een dubbelleven en is getrouwd met twee vrouwen. Alles lukt hem wonderwel tot hij in het ziekenhuis belandt met een hersenschudding… Goede vriend Stan probeert te redden wat er te redden valt, maar twee wijkagenten en twee bijzonder temperamentvolle echtgenotes werken niet zo goed mee.

Vanaf 5 april tot en met 12 mei 2013 in Zaal Elckerlyc te Antwerpen. Tarieven: 24 Euro Cat.1, 21 Euro Cat.2, 19 Euro Cat.3, 36 Euro VIP Seats, exclusief reservatie- en verzendingskosten. Studentenprijsje van 6 Euro (1 uur voor aanvang).

GENIET VOORDELIGER VAN 3 KOMEDIES MET EEN ABONNEMENT EN BESPAAR 9 EURO

De Komedie Compagnie doet trouwe bezoekers aan Zaal Elckerlyc een mooi aanbod. Wanneer ze het abonnement kopen van 63 Euro (exclusief reservatie- en verzendingkosten) genieten ze van drie topkomedies, nl. Ladies Night, Lastige Lusten en Taxi Taxi in Zaal Elckerlyc aan Cat.2-prijzen en dit steeds op Cat.1-plaatsen.

RESERVEREN VOOR DEZE VOORSTELLINGEN KAN VANAF NU
Telefonisch op het ‘Komedie Compagnie’ nummer via sherpa op 070/691.002.
Online via onze vernieuwde site www.dekomediecompagnie.be
Aan de ticketbalie van Media Markt – Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen

Reservatie- en verzendingskosten bedragen 2,50 euro per ticket en 1,16 euro per zending.


› Gepubliceerd donderdag 2 augustus 2012 om 18:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook