Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De Creme Glace Oorlog in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen

Gisteren hield Sven De Ridder zijn eerste eigen theaterproductie van zijn nieuwe gezelschap boven de doopvont. De Creme Glace Oorlog is een heerlijke comedy van de hand van Brik Van Dyck en Sven De Ridder en zal je laten gieren tijdens de zomermaanden.

Synopsis

Pierre Pistache (Van Dyke) is ijsverkoper van vader-op-zoon. Maar liefst 25 jaar staat hij in het vak. Zijn crème glace-kraam in het park is iedere zomer een goudmijn. Maar dan krijgt Pierre plots concurrentie van de flamboyante Roberto Montana (De Ridder), een Italiaan met veel verschillende smaakjes en nog meer praatjes. De Crème Glace Oorlog kan beginnen.

Natuurlijk spelen Jan Van Dyke en Sven De Ridder heerlijke rollen, maar ze worden bijgestaan door Leen Dendievel, Brik Van Dyck en Luc Verhoeven. Leen Dendievel speelt een rol op haar lijf geschreven. Als echtgenote van Pierre Pistache wil ze maar al te graag aan een ander ijsje likken. Wanneer de burgemeester (Luc Verhoeven) en de klusjesman (Brik Van Dyck) de situatie niet meer onder controle kunnen houden, gaan de poppen aan het dansen.

Heel wat bekende Vlamingen konden gisteren genieten van de première van De Creme Glace Oorlog en zagen dat het goed zat. Een heerlijke komedie om de zomermaanden al lachend door te brengen, een sterk scenario en een goede cast maken het plaatje compleet af.

Info en tickets

De ticketverkoop gaat heel goed. We raden dan ook aan om niet te lang te wachten om je tickets te bestellen. Wegens succes is er een extra voorstelling aangekondigd om vrijdag 3 augustus om 20u30.

De Creme Glace Oorlog draait nog tot zondag 19 augustus in Theater Elckerlyc in Antwerpen.
Tickets via: https://www.elckerlyc.be

Al een nieuwe productie?
'Krakers onder de kerstboom' is de volgende theaterproductie van de Sven De Ridder Company en dit wordt een vrolijke kerstcomedy voor de ganse familie met Herman Verbruggen (jawel, Marcske van FC De Kampioenen), Mieke Laureys, Nicoline Hummel (die onlangs De Buurtpolitie verliet) en Brik Van Dyck. Vanaf 14 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kan je deze productie gaan bekijken. Tickets hiervoor via www.fakkeltheater.be


› Gepubliceerd vrijdag 13 juli 2018 om 17:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook