Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› David Vandyck scoort in Nederland

Met zijn Radio 2 Zomerhit nominatie in 2018 bombardeerde David Vandyck zich na meer dan 10 jaar carrière plotseling tot één van Vlaanderens populairste Nederlandstalige zangers. Er volgden nog vier succesvolle radiosingles die allen de top 10 in de Vlaamse Ultratop 50 bereikten. In totaal goed voor meer dan 750.000 Spotify streams. Voor zijn meest recente album werkte David samen met één van de producers van Marco Borsato en die samenwerking zorgt nu ook voor een lancering bij onze noorderburen.

David was onder andere al te gast in ’Tijd voor Max’, ‘RTL Boulevard’ en zijn album was recent album van de week bij ‘Volspot’ op NPO Radio 5. Eind augustus is hij present op de Sterren NL BBQ en deze week is ‘Ik Leef Voor Jou’ de Paradeplaat op deze zelfde nationale radiozender.

“Het is opnieuw een droom en een wens die werkelijkheid wordt. Ik ben altijd graag in Nederland en voel me goed bij onze noorderburen. De gesprekken lopen voor de eerste live concerten in 2020 dus ik hoop dat ik nog heel vaak richting noorden mag rijden”, laat David weten.

Vanaf 2020 zal David Vandyck zich voornamelijk focussen op meer live concerten en festivals. Intussen werkt de West-Vlaamse zanger overigens volop aan nieuw materiaal.


› Gepubliceerd woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

zondag 17 november 2019 om 16:00 uur

› Waar is Mathi(as) Vergels?

vrijdag 25 oktober 2019 om 13:00 uur

› Nieuw album voor Laura Tesoro: Limits

vrijdag 11 oktober 2019 om 17:00 uur

› John Terra heeft nieuwe single Elise


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook