Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Cirque Berserk kent Belgische premi√®re in Kursaal Oostende

Vrijdagavond was het bijzonder druk in het Kursaal Oostende want Cirque Berserk kende er een Belgische premi√®re. Dit knettergek theatercircus combineert eeuwenoude vaardigheden en tradities van tourende circusgezelschappen met hedendaagse, adembenemende acts en technieken. Voor deze shows werden over heel de wereld 35 topartiesten gecast, elk uniek in hun genre, die samen meer dan 30 diverse hoogstaande circus acts brengen in √©√©n voorstelling. De tournee ging van start in Londen West End, tourde een jaar in de UK en maakt deze herfstvakantie gedurende 6 dagen een exclusieve tussenstop in Belgi√ę in Kursaal Oostende.

Elke act is √©√©n voor √©√©n adembenemend gaande van jongleurs, acrobaten, stuntmensen tot de messenwerpers, maar het meest spectaculaire ooit gezien in een theater is misschien toch wel ‚Äúthe motorcycle globe of death‚ÄĚ. Het wordt adem inhouden en hart vasthouden als niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 moto‚Äôs in de globe rijden. Hoe luider je hen aanmoedigt, hoe sneller ze gaan. Deze act is echt knettergek.

Acrobatie, humor, energie, spanning, spectaculair,... kortom een show die zowel jong als oud animeert en je op het puntje van je stoel laat zitten van het begin tot het einde. Kortom een spectaculaire circusshow met een adembenemende finale. Een unieke, eenmalige kans om dit te ervaren in eigen land.

De artiesten speelden letterlijk en figuurlijk met vuur in een razendsnelle aaneenschakeling van spectaculaire acts. Niet alleen de jongsten zaten op het puntje van hun rode Kursaal fauteuil. Het publiek was laaiend enthousiast en bewees dit met een stevig applaus en een minutenlange staande ovatie.

Info en tickets

Deze show kan je nog bekijken tot en met woensdag 31 oktober 2018 in Kursaal Oostenda.

Ticketprijzen: ‚ā¨ 48 - ‚ā¨ 43 - ‚ā¨ 37 - ‚ā¨ 33 (incl reservatiekosten)

Info en tickets: www.kursaaloostende.be of 0900/40.850 (max ‚ā¨ 0,50 / min)


› Gepubliceerd zaterdag 27 oktober 2018 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook