Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Christoff viert Kerstmis in Lommel en Hasselt, samen met kinderkoor Scaletta

“Kerst is een heel belangrijke feestdag voor mij,” zegt Christoff. “Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd. En dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar mensen die je graag ziet. En die sprookjesachtige sfeer! Ja, wat Disneyachtig. Dàt is de sfeer die ik in mijn huis tracht te creëren. Een rode loper voor de deur voor de gasten, overal kaarsjes, een mooie boom,….”

Op verzoek geeft Christoff, net als de voorbije jaren, weer een aantal gesmaakte kerstconcerten, samen met Scaletta, het kinderkoor van Scala. Christoff komt met de bus en z’n mobilhome deze week naar Limburg. Morgen, dinsdag 19 december geeft Christoff een kerstconcert in de Sint Pietersbandenkerk in Lommel (20.00 uur). Eén dag later, op woensdag 20 december, concerteert hij in de Hasseltse Heilig Hart Kerk (20.00 uur). “De laatste tickets voor deze concerten kan je bestellen op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min), of eventueel aan de kassa de avond zelf”, klinkt het bij organisator House of Entertainment.

› Gepubliceerd maandag 18 december 2017 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook