Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Cavalluna met fantastisch paardenspektakel in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Gisteren konden Belgische paardenliefhebbers genieten van Cavalluna. Europa's populaire paardenshow doet maar liefst 34 steden aan waaronder Antwerpen en binnenkort ook nog Brussel. De pers kreeg met enkele Bekende Vlamingen (o.a. Natalia en Andy Peelman) een exclusieve rondblik achter de schermen. De stallen konden voor de show bezocht worden en nadien kregen we een topshow te zien met internationale uitstraling.

De paarden van Cavalluna worden zeer goed verzorgd met aandacht voor de individuele noden van het dier. Maar liefst 59 paarden en 1 ezel stelen de show in 'World of Fantasy'. Het publiek wordt op een onvergetelijke reis meegenomen in 'World of Fantasy'. De jonge Tahin ontdekt een wereld die de werkelijkheid overstijgt, waarin zijn diepste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverende droomwouden en fantastische wezens leert hij de mooie Naia kennen, die hem meeneemt op een reis door haar wonderlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje naar zijn vertrouwde leven mee wil nemen, moet hij een zware opdracht uitvoeren: hij moet leren het lot te vertrouwen om zijn wensen te laten uitkomen. Zal Tahin erin slagen om het geluk te vinden, ondanks de grote verschillen tussen beide werelden?

In de show zit een prachtige symbiose van rijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Een 100-tal medewerkers zorgen voor een prachtspektakel en nemen heel wat dieren mee op reis doorheen Europa.

Enkele cijfers:
9 paletten houtsippers voor het pardenverblijf
5 paardenvrachtwagens
10 vrachtwagens voor appparatuur
135 ton manegezand
189 kostuums
100 moving lights
...

Je moet de show gewoon beleven en dat kan vandaag nog in Antwerpen en binnenkort nog in Brussel (Vorst Nationaal). Meer info en tickets op www.cavalluna.com; www.sportpaleis.be; www.vorstnationaal.be


› Gepubliceerd zondag 3 februari 2019 om 07:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook