Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Cast voorgesteld van komedie Lastige Lusten

‘Never a dull moment…’, het zou de slagzin kunnen zijn van De Komedie Compagnie. Ook deze keer weet DKC de pers te verrassen door de cast aan hen voor te stellen op heerlijk eigenwijze manier. Welke plek is niet meer toepasselijk om zich in te leven in een absurde komedie over een succesvolle zakenman met relatieproblemen, dan een hotelbed? Et voila, zo geschiede. De cast van Lastige Lusten trok, op commando van regisseur Herwig Deweerdt, zich vandaag terug voor een ware inlevingsstage.

Na een introductie door artistiek leider Dirk Van Vooren en regisseur Herwig Deweerdt, kon de aanwezige pers ‘op audiëntie’ in bed bij Ludo Hellinx, Marc Lauwrys, Mieke Bouve, Ann De Winne en Dirk Lavrysen… De toon van Lastige Lustenis hiermee meteen gezet.

De absurde komedie Lastige Lusten gaat op 8 maart in première. Dit stuk van auteur John Tobias boekte reeds in heel wat wereldsteden een groot theatersucces. Een zakenman met slaapkamerproblemen gaat in sekstherapie met alle gevolgen van dien... De Komedie Compagnie wist een aantal grote namen uit het auteurswereldje te klissen. Dirk Lavrysen, Mieke Bouve, Marc Lauwrys en Ludo Hellinx en Ann De Winne zijn nu al enkele weken aan het repeteren. Regisseur Herwig Deweerdt is ook een nieuw gezicht bij De Komedie Compagnie, hij smijt zich ten volle in de regie van deze heerlijk absurde komedie. Uitkijken naar de première dus…

Voor het eerst, in het bestaan van De Komedie Compagnie wordt er ook nog een tweede voorstelling in de lente gepland. Het hilarische Taxi Taxi van Ray Cooney gaat op 5 april in première in Theater Elckerlyc. Regisseur Dirk Lavrysen gaat mee op de planken en vergezelt Patrick Onzia, Kader Gurbuz, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren, Erik Van Herreweghe en Peter Bulckaen. Een taxichauffeur die een dubbel leven leidt, en getrouwd is met twee vrouwen, komt ondanks zijn strak schema in de problemen. Deze hitkomedie speelde 9 jaar onafgebroken op West End in Londen en maakte enkele jaren geleden ook al de blits op de scène van Theater Elckerlyc.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lastige Lusten vanaf 8 maart 2013, geschreven door John Tobias
Regie: Herwig Deweerdt, Cast: met o.a. Dirk Lavrysen, Ludo Hellix, Marc Lauwrys, Mieke Bouve en Ann De Winne.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Prijzen:
vanaf 19 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten
21 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten
24 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.


› Gepubliceerd dinsdag 12 februari 2013 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook