Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Callboys-collega speelt verhaal van Rik Verheye na

Op woensdag 15 november 2017 deelt bekend Vlaanderen opnieuw hun gekste verhalen in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. De anekdotes van Tom Waes, Bart Cannaerts en Sergio Quisquater wisten vorige week opnieuw meer dan een miljoen kijkers te verrassen: 680.000 op woensdag (live +5) en 408.000 bij de herhaling op zondag (live +1). In aflevering 3 zijn rasvertellers Sam Gooris, Rik Torfs en Rik Verheye aan zet. En die laatste krijgt de hulp van Guga Baúl en Callboys-collega Bart Hollanders om zijn verhaal tot leven te brengen.

Rik Verheye kwam als 17-jarige ooit terecht in zijn eigen thriller. Een heus crimiverhaal met valse dollars, echte kogels en de soundtrack van Braveheart. “Je had er eigenlijk bij moeten zijn”, steekt Rik van wal. “Ik ga dit verhaal nooit vergeten, omdat het heel absurd is en mijn eerste krantenknipsel ooit heeft opgeleverd. Ik werd namelijk gezocht...” Het verhaal van Rik speelt zich af in Knokke, tijdens zijn jeugd. Ruth Beeckmans krijgt het kapsel van Rik aangemeten, Ben Segers speelt zijn jeugdvriend Niels. Wanneer de twee een buideltasje terugvinden op het strand, loopt de situatie ernstig uit de hand.

Ook Rik Torfs keert terug naar zijn jonge jaren. Hij denkt terug aan de lente van 1966, toen hij in het vierde leerjaar zat. De opdracht van meester Willy Vetters om een opstel te schrijven over ‘de hond’ tekende hem voor het leven. Sam Gooris bekent ten slotte dat hij om één of andere reden ’s nachts de drang voelt om in alle tankstations te stoppen die zijn pad kruisen. Op de terugweg van een optreden heeft hij er ooit een geweldige babbel gehad met een andere klant. Maar wie was die man eigenlijk? Een vraag waar Kelly Pfaff – gespeeld door Charlotte Timmers – het antwoord op heeft.

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn: aflevering 3 op woensdag 15 november om 20.35 bij VTM


› Gepubliceerd dinsdag 14 november 2017 om 13:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook