Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Brandweerman Sam terug naar Vlaanderen met Sam redt het circus

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van op VTMKZOOM, komt in 2018 terug naar de theaters in Vlaanderen! De afleveringen op televisie zijn al jaren een succes bij onze kleuters en peuters. De voorstellingen in het verleden stonden dan ook garant voor volle zalen uitbundige kinderen!

Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe show voor jong en oud ‘Sam redt het circus’: De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. De energieke voorstelling is enorm interactief. Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers ook uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. De kinderen leren spelenderwijs ook nog iets bij over veiligheid. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook nog naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet en krijgen alle kinderen een Junior Cadetten diploma.

Info en tickets

‘Sam redt het circus’ zal te zien zijn op 14 januari 2018 in Ethias Theater Hasselt, 17 maart 2018 in Capitole Gent en 7 april 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets zijn te verkrijgen via www.teleticketservice.be.


› Gepubliceerd zaterdag 9 december 2017 om 11:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook