Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bilzen Mysteries: Laatste plekjes voor De Buurtpolitie-acteurs Ianthe Tavernier en Henny Seroeyen

Heb je volgende week nog geen plannen en wil je de herfstvakantie op een originele manier meemaken, dan moet je zeker langslopen op het domein van Alden Biesen voor de actieve speurtocht ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’. Dagelijks kan je met een tablet mee speuren met het BBI-team (Bureau of Investigations) van commissaris Angel (Joke Devynck) en inspecteur Dewolf (Jeroen Dewulf).

“We leggen onze speurders extra in de watten en hebben in het kader van onze nieuwe actie ‘Speur mee met een BV’ een aantal acteurs uitgenodigd van de populaire VTM-serie ‘De Buurtpolitie’. De extra tips die zij geven, moeten er mee voor zorgen dat je sneller de oplossing vindt en achterhaalt wie er verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval dat zich heeft voorgedaan op de site, tijdens de nachtopnames van ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’. Dinsdag komt Henny Seroeyen (Robin) en woensdag is het de beurt aan Ianthe Tavernier (Floor).

Voor beide acteurs hebben we voor snelle beslissers op www.speurmeemeteenbv.be de laatste voormiddagplekken in de aanbieding. Andy Peelman (Koen) komt op Allerheiligen, maar daar is zowel de voor- als namiddag uitverkocht. Op alle andere dagen van de vakantie is er wel nog plaats om ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ als gezinsactiviteit te spelen.

Ook buiten de schoolvakanties kan je dagelijks meespelen met dit actieve avontuur. En voor wie houdt van geschiedenis is er nog onze avondattractie ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ met in de hoofdrol de legendarische Jan Decleir, die als gastheer een grootse, filmische Heer van Biesen neerzet. Vanaf zonsondergang kan je in deze attractie meestappen. Op www.bilzenmysteries.be vind je alle info over ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ en ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’”, zegt projectcoördinator Lore Swennen.

De laatste ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’-plekjes voor Henny Seroeyen (dinsdag 30 oktober) en Ianthe Tavernier (woensdag 31 oktober) reserveer je nu op www.speurmeemeteenbv.be.


› Gepubliceerd vrijdag 26 oktober 2018 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook