Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Bekende acteurs doen aan partnerruil

Liefde kan mooi zijn, maar ook erg ingewikkeld. Dit is voor iedereen hetzelfde. Ook acteurs blijven niet gespaard van liefdesperikelen. Een innige vriendschap kan uitgroeien tot liefde en zo komt van het ene al vlug het andere. Maar waar eindigen al die avonturen? Hoe ga je ermee om? Dat is voor iedereen anders. Blijkt dat acteurs gretig aan partnerruil doen om hun relatie sprankelend te houden. “Verandering van spijs doet eten”, lacht ex-Familie actrice Katrien De Becker. “Ik had voor mezelf al enkele maanden geleden uitgemaakt om aan partnerruil te doen.”

‘Swingen’ is blijkbaar enorm populair in BV-land, want ook Christophe Stienlet durft zich al eens laten gaan. “Ik blijf er wel nog wat onwennig bij, maar het is iets dat je gewoon moet worden. Ik geef me nog een tijdje om me aan te passen.” Een andere acteur die vooral bekend is van zijn zachte rollen, David Michiels, heeft ook een verrassend spannend kantje. “Ik ben er een beetje ingerold. Eerlijk gezegd heb ik er even over moeten nadenken, maar eens ik de keuze had gemaakt, heb ik me wel volledig gesmeten. Ik moet zeggen dat ik me nog geen seconde heb verveeld.”

Ariane Van Hasselt is iets minder gekend bij het grote publiek. Zij is voornamelijk bezig met stand up comedy en was één van de deelnemers in ‘Voor de leeuwen’ op één. Ariane voelt zich erg goed bij haar keuze om te starten met partnerruil. “Inderdaad, ik moest deze stap zetten. Ik heb er geen spijt van. Ik denk dat het nog heel plezant kan worden.”

Hoe dit alles afloopt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Vanaf 25 januari 2018 kan u het liefdesavontuur van bovenvermelde acteurs van dichtbij volgen. In theater M te Mechelen spelen zij “Partnerruil”, een knap geconstrueerd liefdesverhaal in een regie van Wim Peters. “Het is met plezier dat ik deze vier toppers begeleid in dit avontuur. Ik ben als het ware de gids tijdens hun partnerruil. Deze voorstelling wordt een komische reis met onverwachte wendingen.”

Info en tickets

“Partnerruil” vanaf 25 januari tot en met 10 februari 2018 te Mechelen.

Cast: Katrien De Becker, Christophe Stienlet, David Michiels en Ariane Van Hasselt
Regie: Wim Peters
Tekst: Frans Ceusters
Productie: theater M

Tickets en info: www.theaterM.be


› Gepubliceerd maandag 18 december 2017 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen




Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook