Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Axelle Red gaat op tournee met nieuw album Exil

Vijf jaar na haar laatste studioplaat 'Rouge Ardent’ is Axelle Red terug met haar nieuw album 'Exil'. In november trekt Axelle doorheen België en Luxemburg om 'Exil' aan het grote publiek voor te stellen.

Om het vervolg te schrijven op 'Rouge Ardent’ trok Axelle naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Het is Los Angeles dat zorgde voor de magie. Ze werkte er samen met Dave Stewart, maar ook met Scandinavische producers die sinds een decennium de charts domineren.

Axelle kreeg al veel lof hier in eigen land voor haar nieuw en verrassend album, maar ook de Franse pers strooit met superlatieven."Melodieën die je optillen, je inspireren en meenemen naar elders”, klonk het bij radiozender Europe 1. Ook op zenders RTL, France Inter en France Bleu niets dan mooie woorden. "Haar beste album in 20 jaar" en "een plaat die alles heeft wat we graag horen”. Net zoals in de geschreven pers: "Ze is atypisch en toch zo poppy", schrijft Femme Actuelle. "Een romantische terugkeer” en "een prachtige popplaat”, klinkt het elders. Télémag noemt het een "elegant en teder album”.

Tickets voor de nieuwe tournee van Axelle Red zijn te koop via greenhousetalent.com


› Gepubliceerd donderdag 19 april 2018 om 13:32 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook