Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Antwerpen gaat lachend het nieuwe jaar in

Tijdens het begin van 2019 zal de Antwerpenaar opnieuw meer dan keuze genoeg hebben om eens een avondje goed te lachen.

Ann Helena Kenis is de knotsgekke Kringloopwinkelvrouw die we leerden kennen tijdens de Belgium's Got Talent finale van enkele jaren geleden. Ondertussen brengt ze haar tweede volavondshow "Op het randje", en op 10 januari voor het eerst in Arenberg Antwerpen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van cabaret met een hoekje af. Op do. 10/01 in Arenberg Antwerpen: €15,50 (incl. fees).

Stand-up comedian Kamal Kharmach brengt dan weer een vervolg op zijn "De schaamte voorbij" succesreeks in Arenberg Antwerpen. Hij doet de grote zaal voor de 4e keer aan, en het wordt meteen de laatste kans om zijn debuutvoorstelling daar live te zien. Mis dit niet! Op woe. 16/01 in Arenberg Antwerpen: €16,50 (incl. fees).

Nederlands cabaret wordt dan weer vertegenwoordigd door enerzijds Paulien Cornelisse: taalfilosofe en ook auter, maar in eerste instantie cabaretière die na haar nieuwe boek "Taal voor de leuk" nu ook met haar nieuwste voorstelling "Om mij moverende redenen" de grens oversteekt. Eva Crutzen is een jonge en begenadigde vertegenwoordig van cabaret 2.0 waarin geniale losse stukjes elkaar afwisselen om toch een rode draad om u te zeggen te doen ontluiken: "Opslaan als". Elke show van haar rijgt de 4- en 5-sterrenrecensies aan elkaar, dus kom haar zeker zelf ontdekken.
Paulien Cornelisse op zat. 19/01 in Arenberg Antwerpen. Eva Crutzen op din. 29/01 in Arenberg Antwerpen. Klik hier voor meer info.

Eind januari verwelkomen we ook nog Raf Coppens in Zuiderpershuis Antwerpen, met "De Grote Raf Coppens Show". Hij zal ons bestoken met one-liners, topmoppen en dit alles zonder onnodige meningen ertussen. Het is één van de enige shows van grootmeester Raf dit jaar, dus kom één van de grondleggers van de Vlaamse comedians zeker nog eens checken. Op do. 31/01 in Zuiderpershuis Antwerpen: €17,00 (incl. fees).

Tot slot is er nog iets helemaal spiksplinternieuws onder de comedyzon. Rookie Comedy brengt cabaret/comedy op maat van kinderen tussen 10 en 14 jaar. De eerste try-outs in scholen werden alvast laaiend enthousiast onthaald en we beloven ook voor ouders net genoeg moppen én het plezier van hun kinderen te trakteren op een namiddagje theater. Peter Hens (bekend van Voor de Leeuwen, en bijna zijn hele leven al kinderentertainer) neemt de micro en gitaar graag voor zich in deze allereerste voorstelling in Arenberg Antwerpen. Op zat. 26 januari om 14:00u. Tickets: €12,00.

Info en tickets: www.livecomedy.be


› Gepubliceerd zaterdag 5 januari 2019 om 16:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook