Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› André Rieu geeft nieuwjaarsconcert in Sportpaleis Antwerpen op 6 januari 2019

Op 5 januari luidt André Rieu een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome in Amsterdam en op 6 januari geeft hij zijn Nieuwjaarsconcert in het Antwerpse Sportpaleis. De traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcerten zijn het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee.

André Rieu: “Na een jaar over de hele wereld te hebben getourd is het altijd fijn om het nieuwe jaar weer dicht bij huis te starten. Onze vrienden, familie en veel van onze geweldige fans zijn dan altijd aanwezig. Ik kijk er erg naar uit!”

De maestro trad op in Mexico en Israël voor meer dan 80.000 fans. In het najaar keerde André Rieu terug naar Amerika, Canada, Argentinië en Australië. In december sluit hij het jaar af met zijn jaarlijkse tour door het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voor de wereldtournee van dit jaar zijn al meer dan een half miljoen tickets verkocht, waardoor hij opnieuw tot een van de meest populaire tourende artiesten behoort.

Info en tickets

Zondag 6 januari 2019 - 20u00 - Sportpaleis Antwerpen
Kaarten kosten 62,50, 72,50, 88,50, 98,50 en 112,50 euro.

Info en tickets: https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/andre-rieu-in-antwerpen-nieuwjaarsconcert-2019


› Gepubliceerd maandag 24 december 2018 om 11:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook