Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Allerlaatste kans voor internationale hitmusical Cats in Antwerpen

Sinds 29 maart resideert de cast van de hitmusical Cats in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De recensies in de pers en op social media zijn unaniem laaiend enthousiast. Bovendien wordt de cast na elke voorstelling getrakteerd op een minutenlange staande ovatie. Kortom, een extra motivatie voor de cast om nog zes voorstellingen lang het beste van zichzelf te geven en vooral, een uitstekende uittip om in de tweede week van de paasvakantie met het hele gezin te komen kijken naar dit internationaal spektakel in de nieuwe Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. Met de extra shows zijn er nog goede plaatsen beschikbaar. Een onvergetelijke familieuitstap met Pasen.

Frank van Paridon van Proud to Present, die samen met Veerle Hoppenbrouwers van Arrano deze internationale hitmusical naar België bracht, bevestigt: “Wat gaat het snel, we zijn al ruim over de helft van onze Belgische speelperiode heen. Wat een fantastische belevenis, elke voorstelling op rij... Gelukkig zijn er voor de komende zes voorstellingen, tot en met paasmaandag 17 april, nog voldoende goede plaatsen beschikbaar. Ook al doordat we in verband met de grote belangstelling twee extra shows in de Paasvakantie hebben toegevoegd.” Een voorstelling van de hitmusical bijwonen is een magische belevenis voor jong en oud. De Engelstalige, Londense West End-voorstelling wordt ondertiteld in het Nederlands en het Frans.

Info en tickets

Koningin Elisabethzaal, Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen
www.cats.be
www.ticketmaster.be
Tel +32 70 66 06 01

Speelperiode
Nog tot en met 17 april 2017
Dinsdag t/m zaterdag om 20u00, zondag 19u30
Matineevoorstelling op zaterdag, zondag en paasmaandag om 14u30
Ook middagshows op woensdag 12 en woensdag 17 april om 14u30
Laatste show: maandag 17 april om 19u30

Toegangsprijzen
Vanaf € 29,95 (incl. reserveringskosten)


› Gepubliceerd dinsdag 11 april 2017 om 12:32 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook