het persbericht van theater M van 18 december 2017 blijkt dat het niet altijd eenvoudig is om acteurs los te koppelen van de personages die ze spelen. Schitterende acteurs slagen erin ons, hun publiek, zo overtuigend mee te nemen in een wereld die zij creren dat de grens tussen fictie en realiteit soms vervaagt?" /> Sterrennieuws: Acteurs en de mensen erachter… slechts één speelt een rol in ‘Partnerruil’ van theater M
Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Acteurs en de mensen erachter… slechts één speelt een rol in ‘Partnerruil’ van theater M

Uit de reacties op het persbericht van theater M van 18 december 2017 blijkt dat het niet altijd eenvoudig is om acteurs los te koppelen van de personages die ze spelen. Schitterende acteurs slagen erin ons, hun publiek, zo overtuigend mee te nemen in een wereld die zij creëren dat de grens tussen fictie en realiteit soms vervaagt…

Om alle onduidelijkheden en mogelijke vergissingen uit de weg te ruimen, zetten we hierbij alles nog eens op een rijtje.

De acteurs van deze theater M-productie doen in hun privéleven niet aan partnerruil, al zette de titel van hun persbericht de lezer misschien op het verkeerde been.

Het verhaal van ‘Partnerruil’ is volledig fictief en elke gelijkenis met bestaande personen en/of gebeurtenissen is dus louter toeval. Frans Ceusters - bedenker van ‘De Kotmadam’ - creëerde
een beklijvend verhaal over liefde, trouw en verscheurende keuzes dat u niet zonder een dosis humor zal gebracht worden.

Nadat Sofie (Katrien De Becker) ontdekt dat haar man Jasper (Christophe Stienlet) een geheime relatie heeft met Cristel (Ariane Van Hasselt), de vrouw van Bert (David Michiels), staat ze voor de keuze: scheiden, aanvaarden, of met een sluw plan haar voordeel halen…?

‘Partnerruil’ is een stoute komedie in regie van Wim Peters. Zet donderdag 25 januari 2018 alvast in uw agenda, want dan gaat ‘Partnerruil’ in première bij theater M in Mechelen.

Tickets en info: www.theaterM.be.


› Gepubliceerd donderdag 4 januari 2018 om 11:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook