Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› A Bomma! kent schitterende feestelijke voorstelling in Theater Elckerlyc

Schoon volk op de feestelijke voorstelling van A BOMMA!, de nieuwste komedie van De Komedie Compagnie kreeg veel belangstelling van genodigden en pers. Het publiek genoot zichtbaar van deze losbandige komedie waarin een familie van frituristen de meest bizarre tijden beleeft dankzij hun “bomma”, gespeeld door Carry Goossens. A Bomma! loopt nog tot en met 10 december in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Regisseur Robert Sian mocht opgelucht ademhalen aan het einde van een heerlijke premièreweek. Zijn cast met acteurs Carry Goossens, Bert Cosemans, Johny Voners, Leen Dendievel, Anke Helsen, Kadèr Gurbuz en Geert Dehertefelt brachten een heerlijke feestelijke voorstelling van A BOMMA! op de theaterplanken. Deze komedie van Douglas Maxwell mocht op bijzonder veel belangstelling van genodigden en pers rekenen. Het was natuurlijk uitkijken naar de eerste vrouwelijke rol ooit vertolkt door Carry Goossens. Daarnaast was iedereen ook benieuwd naar de prestaties van de voltallige cast met schitterende acteurs zoals Bert Cosemans, Johny Voners, Leen Dendievel, Anke Helsen, Kadèr Gurbuz en Geert Dehertefelt.

A BOMMA! – EEN BIZARRE KOMEDIE – van Douglas Maxwell, gebaseerd op La Nona van Roberto Cossa.

A BOMMA! is een losbandige, nieuwe komedie over een duivelse 100-jarige oma die letterlijk alleen nog maar leeft om te eten. Ze heeft de frituur van haar familie al failliet gegeten maar dat belet haar niet om haar zoektocht naar eten verder te zetten waarbij ze zich een weg baant in de vele keukenkastjes. We leven in 1976 en de vader des huizes wil de trots van de familie herstellen. De frituur gaat terug open in afwachting van een bezoek van Koning Boudewijn voor zijn 25-jarig jubileum als koning der Belgen.

DE KOMEDIE COMPAGNIE - OVERAL AANWEZIG IN VLAANDEREN

In het negende theaterseizoen van De Komedie Compagnie kan de producent prat gaan op een goedgevulde agenda. Naast de voorstellingen van A BOMMA!, loopt de reisvoorstelling van de komedie KASSA KASSA die vorig jaar in première ging nog tot en met eind november in theaters en CC’s door heel Vlaanderen. Vanaf 21 april 2017 gaat DE SCHAAR ERIN! in regie van Frank De Kaey in première waarin Christophe Stienlet meespeelt aan de zijde van Dirk Van Vooren. Greet Rouffaer, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Dirk Lavrysen maken de cast compleet. Een heerlijk, zorgeloos kappersverhaal.

Info en tickets

Met: Carry Goossens, Bert Cosemans, Kadèr Gurbuz, Anke Helsen, Leen Dendievel, Johny Voners en Geert Dehertefelt.

www.dekomediecompagnie.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max 0,30 Euro/min)

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.


› Gepubliceerd zondag 20 november 2016 om 20:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook