Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› 60 jaar EWT-Theater opent theaterseizoen met Kaarten op Tafel vanaf 7 september 2018

Nadat ze een eerste keer het toneel samen hebben bewandeld als Mr en Mevr Heiligmans in 'La Cage aux Folles', staan onze twee kleppers van formaat, Liliane Dorekens en Theo van Baarle, garant voor een avondje toptheater met deze soms hilarische, soms wrange, maar vooral diepmenselijke komedie die niemand onberoerd zal laten.

Fonsie ontmoet Fred aan de kaarttafel in een home voor de niet-meer-zo-jongeren-van-geest-en lichaam. Ze zijn allebei onlangs naar hier verhuisd en hebben het moeilijk om ‘hun draai te vinden’. Tijdens ontelbare spelletjes Gin Rummy, waarbij het er soms zeer heftig aan toegaat, leren ze elkaar beter kennen en ontdekken we hun verleden, hun passies, gebreken, humor en hun vele kleine kantjes

Deze passionele voorstelling is een bravourestukje voor onze twee ‘oude ratten’ in het vak en zal U zeker niet onberoerd laten!

Info en tickets: www.ewt.be


› Gepubliceerd zondag 19 augustus 2018 om 12:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook