Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Zoek Solo op 25 augustus in Mortsel

Afgelopen woensdag deed hij het nog op het podium van The Joker te Antwerpen en daar waren een flink aantal onder u getuige van, waarvoor heel veel dank. Dankzij uw aanmoedigingen overleefde Zoek zijn voorronde en hield daarbij bovendien zijn broek proper. Nadien was er zelfs enig positief gemor bij de organisatoren waar te nemen. Daarom mag Zoek mee naar de finale! Nu donderdag treedt uw Solerende Zoeker om 20u30 aan in het CC van Mortsel aan de Heilig-Kruisstraat 16 te 2640 Mortsel, (shelter fort 4).

Omdat er vorige keer nogal onduidelijkheid over bestond: uw ondergetekende krijgt net als alle deelnemers alweer slechts 8 minuten toebedeeld. Maar geloof me vrij: het is moeilijk genoeg om 480 seconden grappig te wezen.

Wie bang is uw dienaar weer dezelfde onzin te horen uitkramen: ik heb het programma danig aangepast. Wat niet werkte werd onverbiddelijk vervangen door nieuwe onzin. Gelooft u mij, het publiek is een harde leermeester.

Betrof het in The Joker nog een voorronde, dan wordt het in Mortsel nu bittere ernst (nou ja) Daar kiest een jury vakidioten er de plezantste uit en voorziet hem (of haar) van blinkend gebekerte. U bent alweer welkom!

Reservatie : 03 443 73 80 of koop online: ccmortsel@mortsel.be www.ccmortsel.be.
› Gepubliceerd zondag 21 augustus 2016 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook