Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Winterrevue in première in Theater Elckerlyc

Regisseur Stany Crets ging met de Winterrevue op 17 december in première in Theater Elckerlyc. De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen Stany Crets als conceptbedenker en scenarist voor deze Winterrevue versie 2.0. Stany laat zich omringen door een zeer professionele ploeg aan creatievelingen: styling door Erik Vernieuwe die zeer veel theatervoorstellingen op het palmares heeft staan, maar zich ook waagde aan menig TV-programma. Choreograaf Laurent Flament, bekend van de verschillende seizoenen van So You Think You Can Dance en Eric Melaerts die met zijn live band ontelbare televisieprogramma’s én concerten heeft opgeluisterd. Leading lady van de Vlaamse music scene Slongs Dievanongs, straffe live-performer Udo en Belgium’s got talent-goochelaar Steven Delaere wagen zich voor het eerst op de theaterscène, omringd door een indrukwekkend arsenaal aan podiumexpertise en acteertalent: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Ann Van den Broeck.

Winterrevue wordt een nieuwe traditie in de stad

Theater Elckerlyc wil innoveren en op korte termijn eigen producties maken die duidelijke sporen nalaten in Antwerpen en in de theatersector. Een nieuwe theatertraditie introduceren is hierbij een grote uitdaging. De Winterrevue is een eerste productie van Theater Elckerlyc. De Winterrevue loopt nog tot 10 januari 2016.

Totaalbelevenis

Men kan ook reserveren voor het culinair arrangement in het Theaterrestaurant voorafgaand aan de Winterrevue. Dit wordt verzorgd door Salons Frank De Boeck in de feestzaal van Theater Elckerlyc die voor de gelegenheid zal omgebouwd worden tot een sfeervol restaurant. Er is zelfs de mogelijkheid om op oudejaarsavond heerlijk te komen vieren.

Info en tickets

Tickets: www.winterrevue.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60
Data: 25 voorstellingen van 17 december 2015 tot en met 10 januari 2016.
Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën.
VIP Cat. – 42 €
Cat. 1 – 30 €
Cat. 2 – 26 €
Cat 3 – 22 €
Cat 4 – 18 €
Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp.
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.


› Gepubliceerd vrijdag 18 december 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook