Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› WIN WIN WIN: filmtickets voor De GVR

De Grote Vriendelijke Reus is een boek dat iedereen wel ooit gelezen heeft. Vanaf 20 juli krijgt het boek een verfilming als De GVR. Hier op Sterrennieuws kan je nu reeds filmtickets winnen.

Kijken


Synopsis

In de film De GVR ontmoeten we Sophie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus genaamd. Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten.

De verfilming van het wereldberoemde jeugdboek van Roald Dahl is in handen van niemand minder dan Steven Spielberg, waarvoor hij terug samenwerkt met E.T. scenariste Melissa Mathison. De GVR is vanaf 20 juli te bewonderen in de Belgische bioscopen.

WIN WIN WIN

Dankzij Entertainment One Belgium mogen we 5 duotickets weggeven van deze fantastische film. Waag snel je kans door aan de onderstaande wedstrijd deel te nemen.

Deze wedstrijd loopt van 9 juli tot en met 16 juli 2016.


› Gepubliceerd zaterdag 9 juli 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


Sterrennieuws Wedstrijd

Deze wedstrijd is afgesloten.
Ben je bij de winnaars? We contacteren je per e-mail.
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook