Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder werpt een exclusieve blik in het nieuwe leven van K3'tjes

Vrijdag 6 november 2015 gaat de geschiedenis in als de dag waarop het leven van Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn voorgoed veranderde. Zij werden in de onvergetelijke finale van K3 Zoekt K3 uitgeroepen tot de nieuwe K3. Voor Vlaanderen en Nederland het sluitstuk van een televisieavontuur dat hen maandenlang in de ban hield, voor de drie meiden de start van een nieuw leven in de voetsporen van Karen, Kristel en Josje.

Waar de camera’s van K3 Zoekt K3 stopten met draaien, pikt Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder in. Hoe beleven de meiden de eerste minuten als kersverse K3’tjes? Wat gaat er door hun hoofd? Hoe ziet hun agenda er de eerste maanden uit? En hoe gaat het trio om met de grote veranderingen in hun leven? In Wij Zijn K3! wordt duidelijk hoe het is om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Vlaanderen en Nederland. Hanne, Marthe en Klaasje geven een unieke inkijk in hun beleving en hun nieuwe leven als K3. De repetities, de fotoshoots, de shows, de bekendheid, de fans, de familie, de vriendschap, de toekomst… Wij Zijn K3! volgt het vanop de eerste rij.

Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder brengt drie weken lang een exclusieve blik achter de schermen, ongezien beeldmateriaal en onthullende reacties. De eerste aflevering op woensdag 20 januari 2016 toont hoe het avontuur voor Hanne, Klaasje en Marthe begon: met hun auditie-inzending. Nooit vertoonde beelden die de meiden ook van elkaar voor het eerst zien. Dat K3 Zoekt K3 zowel voor hen als voor hun familieleden een onvergetelijk avontuur was, blijkt uit de reacties van ouders, grootouders, broers en zussen. “Hanne start een heel nieuw leven en we gaan moeten zien hoe wij in haar agenda passen”, beseft de mama van Hanne.

Ook Gert Verhulst reflecteert over dé zoektocht die iedereen bezighield. “Het laatste halfjaar was heel boeiend en spannend. Omdat we bezig zijn geweest met iets wat veel mensen onmogelijk achtten. Ik was heel blij dat de keuze van het publiek ook onze keuze was en omgekeerd. De combinatie die het geworden is, is een combinatie die bij mij nooit heeft gespeeld. Ze is een eerste keer in mij opgekomen toen Marthe plots doorbrak in de liveshows. Ze kreeg heel het publiek op haar hand en werd plots een optie. Ik heb heel lang geloofd in Nora. Maar daar gebeurde plots het omgekeerde in de liveshows.”

De ochtend na de finale begonnen Hanne, Klaasje en Marthe aan hun allereerste dag als de nieuwe K3. Na amper een paar uur slaap stonden de meiden paraat voor hun eerste fotoshoot voor het album én de beruchte brooddozen. Alles onder het goedkeurend oog van manager Kristel. “Toen Gert mij vroeg om manager te worden van de nieuwe K3 kon ik er mij niets bij voorstellen. Mijn rol is eigenlijk heel simpel: ik ben er voor hen op álle gebied. Ook voor mij is het allemaal nieuw, dus ik moet er zelf nog in groeien”, luidt het. Wij Zijn K3! werpt ook een blik achter de schermen bij de opnames van de 10.000 Luchtballonnen-videoclip, tijdens de verhuis van Klaasje naar haar nieuwe stek in Antwerpen, op de koffieklets van Marthe bij haar grootouders en bij Hannes eerste bezoek als K3’tje aan de Akabé-scouts, waar ze leidster was.

Ook bij het allereerste K3-optreden in het Sportpaleis, op De Grote Sinterklaasshow, volgt Wij Zijn K3! behind the scenes. Hanne, Klaasje en Marthe beleven hun vuurdoop voor maar liefst 16.000 enthousiaste toeschouwers. “Ik heb echt de zaligste job ter wereld en ben zó gelukkig”, vertelt Hanne. “Er zijn vaak momenten waarop ik denk: word ik hier nu echt voor betaald? Dit wens ik alle mensen toe, iets te kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt en waar je anderen ook gelukkig mee maakt.”


› Gepubliceerd woensdag 20 januari 2016 om 00:19 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit

maandag 20 augustus 2018 om 14:03 uur

› Zaad online besteld en thuis geleverd in Telefacts Zomer

zondag 19 augustus 2018 om 00:00 uur

› Brengt fortune cookie geluk in Miljonair?


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook