Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Waan je in Ibiza in Bredene op 15 augustus 2016

De weergoden zijn IBIZA @ the BEACH goed gestemd. Met 25 graden en volop zon verwelkomen ze in Bredene aanstaande maandag duizenden dansliefhebbers. En diegenen die een ticket hebben maken meteen kans op een “Reis voor 4 personen naar Ibiza voor 4 dagen in een 4 sterren Corendon hotel”! Grijp je kans, boek vandaag nog je ticket of koop er maandag eentje aan de kassa en misschien beleef je de sfeer van Ibiza zowel aanstaande maandag in Bredene als iets verder in het jaar op Ibiza zelf! De winnaar wordt zondag 20.00u aan de mainstage bekend gemaakt.

Door de massale opkomst komen er maar liefst 2 extra stages bij! Een “welcome stage” waar ook partners P Magazine en Corendon prominent aanwezig zijn en een “special VIP stage” waarvoor zelfs een resem extra top dj’s naar Bredene afzakken, waaronder de Russische female top deejay ONEDI (Svetlana Sagina).

Deejay’s die maandag het mooie weer gaan maken : Junior Jack, Finnebassen, Sam Divine, Bruno from Ibiza (Café del Mar), Johan Gielen, Praga Khan, Pat Krimson, Buscemi, Yves Deruyter, Sven Lanvin, Ghost….

Tussen de dj-sets en live-performances is het uitkijken naar de hippiemarkt met alles wat IBIZA aan “Trendy Goods & Gadgets” te bieden heeft! De “Gipsy Look & Feel” zoals je die alleen op het partyeiland kan beleven is voor één keer aan de Belgische kust.

IBIZA @ the BEACH : dat is “Happy Music for Happy People” en beslist “The Most Exciting Party Of The Year”!

Tickets en info op www.ibizaatthebeach.com


› Gepubliceerd vrijdag 12 augustus 2016 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook