Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Voorstelling Piet Piraat en de kleine dino trekt door Vlaanderen

Woensdagmiddag konden heel wat kleine piraatjes genieten van Piet Piraat en de kleine dino in het Ethias Theater in Hasselt. De populairste piraat van Nederland en Vlaanderen komen terecht op het aurus-eiland. Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat er weer een geweldig avontuur!

Piet Piraat en zijn maatjes zijn bezig proviand in te slaan voor een nieuwe reis. Plots stuiten ze op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien! En van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er… een kleine dino! Dat is het begin van een grappig en bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen? En wat moeten ze de kleine dino te eten geven?

De kleine dino laat kinderen lachen en ouders gieren. Vooral zijn ondeugende manieren, scheten en boertjes laten, leiden tot hilarische situaties. Peter Van De Velde speelt opnieuw Piet Piraat samen met Anke Helsen (Stien Struis), Dirk Bosschaert (Berend Brokkenpap) en Dirk Van Vooren (Steven Stil). Jurgen Stein kruipt in de huid van de kleine dino.

In de show zitten heel wat leuke liedjes van Piet Piraat en zijn kornuiten. Kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een fantastische show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes in Mol, Roeselare, Asse, Heist-op-den-Berg, Gent, Brugge, Tongeren, Turnhout en Antwerpen. De volledige lijst van optredens kan je bekijken op www.studio100.be. Je kan er ook tickets reserveren.

Foto's van Piet Piraat en de kleine dino kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel.


› Gepubliceerd zaterdag 6 februari 2016 om 10:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook