Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Voice-revelatie Shauni maakt debuut als musicalactrice en wordt Rapunzel

Music Hall en Van Hoorne Entertainment brengen komend theaterseizoen met 'Rapunzel' opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. 'Voice'-revelatie Shauni Rau zal in de huid kruipen van Prinses Rapunzel en mag zich dus opmaken voor haar eerste - en meteen grote - musicalrol. Met oa Thomas Van Goethem (kappersknecht Tobias), Liv Van Aelst (koningin) en Jasmine Jaspers (tovenares Fien), wordt Shauni omringd en ondersteund door een pak musicalervaring.

"Ik ben héél blij dat ik Rapunzel mag spelen, maar ook super zenuwachtig. Ik heb natuurlijk wel al wat ervaring met zingen, maar het worden mijn eerste stapjes als "actrice". Het was alleszins een hele leuke verrassing toen de mensen van Music Hall me vertelden dat ik de rol van Rapunzel mocht spelen. Ik vond de audities héél fijn om te doen en kijk er enorm naar uit om aan de repetities te beginnen. Ik zal dan ook maar beginnen sparen voor een lange en vooral stevige vlecht zeker?", aldus een immer goedlachse Shauni.

In 'The Voice van Vlaanderen' zorgde Shauni, samen met Sepp, voor dé ultieme "battle" dit seizoen. Hun versie van 'Marvin Gaye' van Charlie Puth ft. Meghan Trainor bezorgde coach Koen Wauters enkele slapeloze nachten, maar nadat hij uiteindelijk toch koos voor Sepp, kruisten Natalia en Bent Van Looy tijdens een pittig pleidooi de degens om de talentvolle Shauni binnen te halen. Ondertussen werd het youtubefilmpje van deze battle al meer dan 2 miljoen keer bekeken, wat dit met ruime voorsprong het meest bekeken nummer van heel het Voice-seizoen maakt!

Het verhaal

Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe vrijbuiter niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal!

Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Info en tickets

'Rapunzel, de sprookjesmusical' speelt komende kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen.

26/12/16: 14u. en 17u. - 27/12/16: 11u. en 14u. - Capitole Gent
25/02/17 en 26/02/17: 11u. en 14u. - Stadsschouwburg Antwerpen

Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: 75 minuten - zonder pauze

Tickets & info: www.musichall.be


› Gepubliceerd vrijdag 29 juli 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook