Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Vind je lief met Gregory, Liesbeth en Lars

Afgelopen week begeleidde Bieke Ilegems in Vind je lief singles Frédéric, Wim en Joris op hun zoektocht naar een lief. Deze week volgt ze, samen met relatie-experte Rika Ponnet en haar team, Gregory (23) uit Lokeren, Liesbeth (37) uit Hasselt, en Lars (40) uit Everberg. Elke kandidaat gaat weer op drie verschillende dates, om vervolgens het eindspel te spelen met als inzet een reis naar Tenerife.

De singles

Deze week maken we in Vind je lief kennis met Gregory (23), Liesbeth (37) en Lars (40). Gregory uit Lokeren is dit seizoen de benjamin, maar verkijk je niet op deze ambitieuze jongeman. Ondanks zijn leeftijd wil hij snel een gezin beginnen. De vrouw die hij daarvoor zoekt, moet beschikken over een flinke dosis pit en ambitie. Liesbeth uit Hasselt durfde zich na een relatie van meer dan twaalf jaar lange tijd niet open te stellen voor mannen, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe partner. In haar zoektocht vertrouwt ze vooral op haar buikgevoel. Ze wil een trouwe man die net als zij een gezonde levensstijl belangrijk vindt. Lars uit Everberg is een succesvol manager die 2.5 jaar geleden zijn relatie van twintig jaar zag stuklopen. Na een moeilijke aanpassingsperiode zit hij nu weer helemaal goed in zijn vel. Lars zoekt een intelligente vrouw die vooruit wil in het leven. Zijn twee dochters van negen en twaalf zitten mee in de package deal.

De dates

Op maandag duiken Rika Ponnet en haar team in alle inschrijvingen op zoek naar een geschikte date voor onze drie singles. Het eerste afspraakje speelt zich af aan de eettafel. De duo’s krijgen tijdens een doordeweekse maaltijd enkele uit het leven gegrepen problemen voorgeschoteld, die ze als koppel moeten bespreken en oplossen. Al snel blijkt dat deze relatietest heel wat discussies met zich meebrengt.

Op dinsdag zien Liesbeth, Gregory en Lars hun eigen favoriet van het singlesevent terug. Voor de relatietest van vandaag krijgen de koppels een aantal schoolkinderen onder hun hoede tijdens een uitstapje naar een dierenpark. Dit onschuldig namiddagje vertier brengt bij een van de singles heel wat emoties naar boven die een grote invloed hebben op het keuzemoment.

Op woensdag gaan de drie singles op bezoek bij de keuze van hun familie en vrienden. Samen rijden ze naar een romantische locatie waar ze een fotoshoot krijgen met een professionele fotograaf. De intimiteit van deze relatietest is erg confronterend, maar het brengt de singles letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar.

Op donderdag wordt de favoriete date van de afgelopen drie dagen gekozen. Met wie hadden Liesbeth, Gregory en Lars de beste connectie en met wie spelen ze dus het eindspel? Als laatste opdracht van deze week moeten ze op een foodfestival een lekkere snack naar keuze bereiden en verkopen. Wie de meeste winst maakt, mag op reis naar Tenerife.

Vind je lief: vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.


› Gepubliceerd zaterdag 30 juli 2016 om 00:15 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

donderdag 3 januari 2019 om 20:45 uur

› Familie: Welk vonnis hangt Véronique boven het hoofd?

donderdag 3 januari 2019 om 15:32 uur

› DNA Nys: Thibau jaagt zijn dromen na

maandag 31 december 2018 om 11:40 uur

› Nieuwe comedyquiz Holland-België op VTM

zondag 30 december 2018 om 15:00 uur

› Donatella Versace meets Cher in Zo Man Zo Vrouw


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook