Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› VIER stelt najaar 2016 voor: veel verrassende en vertrouwde sterkhouders

Zeven gloednieuwe programma’s en formats maken de VIER-najaarsprogrammering gevarieerder dan ooit. De zender brengt vanaf maandag 29 augustus naast de meeste mooie tv-mannen met Frances Lefebure in Hotel Römantiek ook het vrolijkste, meest frisse en nieuwste schermgezicht van het najaar. Zeven vaste waarden blijven op post: het nieuwste seizoen van Komen Eten loopt al sinds begin augustus en blijft het hele najaar de VIER-avond openen tegenover de soaps.

Vanaf oktober pakt Erik Van Looy opnieuw uit met kaskraker De Slimste Mens ter Wereld met nieuwe immer sympathieke en beklijvende kandidaten. Het programma wordt omringd door vertrouwde succesprogramma’s zoals De Rechtbank, de meest bekeken Vlaamse reportagereeks. Maar ook topportretten van Eric Goens in een nieuw seizoen van Kroost en verse afleveringen van Glammertime met sprankelende nieuwkomer Gilles Van Bouwel. Ook ’t Is Gebeurd – wegens succes verlengd – met Thomas Huyghe komt terug, net als De Idioten met naast Pedro Elias en Sarah Vandeursen een wekelijkse bekende Vlaming.

Naast dubbele porties van vertrouwde Blockbusters en Crime Nights brengt VIER ook zeven verrassingen. Niveau 4 is een bijzonder actuele en gedurfde nieuwe reportagereeks van reportagemaker Eric Goens over de Molenbeekse politie. Louis Talpe maakt zijn debuut als tv-presentator naast twaalf voormalige Vlaamse topsporters in Eeuwige Roem. Gert Verhulst is speelser dan ooit in Chef in je oor en Bartel Van Riet presenteert de nieuwe verbouwsoap Ons eerste huis. Reportagemaker Peter Boeckx brengt de beklijvende en herkenbare reportagereeks The show must go on. Hotel Römantiek wordt het warmste Woestijnvisprogramma van de winter waarin Otto-Jan Ham, Sven De Leijer en nieuwkomer Frances Lefebure liefde op leeftijd vieren. Callboys vormt de kers op de VIER-taart en is de langverwachte allereerste Woestijnvis-fictiereeks die van kop tot teen VIER is. Jan Eelen zet met Matteo Simoni en de andere topcast het tv-najaar al in vanaf september, dat is voor VIER vroeger en sterker dan ooit.


› Gepubliceerd woensdag 17 augustus 2016 om 15:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook