Sterrennieuws
Evenement | Internationaal

› Vier samen met Natalia, Guga Baul en andere sterren Oudejaarsavond in Gambia

Wil je oudejaarsavond eens op een heel originele en verrassende manier vieren dan krijg je nu dé kans. Reis naar het tropische Gambia, voor een winterzonvakantie, mét een oudejaarsavond in het gezelschap van Natalia, Tine Embrechts, Guga Baul en Chantal Kashala. Ambiance gegarandeerd!

Steeds meer Belgen willen oudejaarsavond buitenhuis vieren en reizen tijdens de eindejaar periode maar al te graag naar warmere oorden.

Stel je voor, de laatste dag van het jaar relaxen op een van de tropische stranden van Gambia en ’s avonds feesten en genieten van een intiem concert van Natalia en andere gekende artiesten! Origineler kan je het niet bedenken…

Dit oudejaarsfeest gaat door in het Kombo Beach Hotel, gelegen aan het prachtige Kotu Beach strand. Daar staan ieder jaar bekende Belgische artiesten op de bühne en dit jaar zijn dus Natalia, Tine Embrechts, Guga Baul en Chantal Kashala te gast. Ze brengen gekende hits en covers voor het internationale publiek. En dus wordt het daar op 31 december een gezellig feest terwijl er intussen ook genoten wordt van een oudejaarsavond diner.

Interessant om weten is dat ook gasten die in andere hotels verblijven van harte welkom zijn en dat er na de optredens van onze bekende artiesten met een DJ wordt doorgevierd tot in de vroege uurtjes.

Er staan zelf 2 optredens gepland tijdens de kerstvakantie, namelijk op 24/12 en 31/12. Wie er op oudejaarsavond niet bij kan zijn, kan misschien een weekje vroeger afreizen naar Gambia om zo op kerstavond te genieten van dit unieke optreden.

Gambia wordt steeds populairder bij de Belgen, zeker nu TUI vanaf 28 oktober deze bestemming meeneemt in hun winteraanbod. Het is een zonzekere winterbestemming, met een gastvrije bevolking, prachtige stranden en een heerlijke couleur locale. En dit alles op slechts 6 uur vliegen. Belgen hoeven tevens geen internationaal paspoort te hebben want de identiteitskaart volstaat.

Gambia, met als hoofdstad Banjul, ligt aan de westkust van Afrika, op beide oevers van de Gambia-rivier en helemaal omringd door buurland Senegal. Het mooiste kleine land van Afrika bekoort met prachtige stranden, grote natuurparken en veel couleur locale. Het is een voordelige en veilige reisbestemming, op slechts zes uur vliegen van Brussel. Gambia, een unieke Afrikaanse ervaring!


› Gepubliceerd woensdag 26 oktober 2016 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook